Weinig Vitesse-perspectief door Pasveer: 'Fantastisch seizoen achter de rug'

Weinig Vitesse-perspectief door Pasveer: 'Fantastisch seizoen achter de rug'

Gepubliceerd: zondag 24 mei 2020 om 12:45zo 24-05-2020 om 12:45

Jeroen Houwen keert deze zomer terug naar Vitesse. Een vaste plek onder de lat zit er echter niet in, realiseert de 24-jarige doelman zich.

Houwen werd afgelopen seizoen door Vitesse verhuurd aan Go Ahead Eagles, maar speelminuten bleven uit. Ook in Arnhem lijkt zijn perspectief gering: Pasveer is onomstreden en heeft zijn contract met een jaar verlengd. "Hij heeft een fantastisch seizoen achter de rug", zegt Houwen over Pasveer in gesprek met de Gelderlander. "Hij staat in de pikorde vooraan. Dat is helder."

In de zomer meldt Houwen zich weer in Arnhem. "Voor zover ik dat weet. Ik heb nog een contract van een jaar bij de club." Hij heeft nog niet gesproken met de nieuwe technisch directeur Johannes Spors. "Ik wacht alles rustig af. Pasveer blijft. Vitesse heeft met Bilal Bayazit en mij dan drie keepers. Ik moet me eind juni melden. Dan staat er een nieuwe trainer voor de groep (vermoedelijk Thomas Letsch, red.). Ik moet dan fit zijn en aan de slag."

Houwen keepte in het verleden acht competitiewedstrijden voor Vitesse. Voor zijn huurperiode bij Go Ahead Eagles werd hij ook zonder succes uitgeleend aan SC Telstar.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws