Mogelijk zware blessure Ibrahimovic: vrees voor gescheurde achillespees

Mogelijk zware blessure Ibrahimovic: vrees voor gescheurde achillespees

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020 om 14:53ma 25-05-2020 om 14:53

Laatste update: maandag 25 mei 2020 om 17:07ma 25-05-2020 om 17:07

Zlatan Ibrahimovic heeft mogelijk een zware blessure opgelopen. De 38-jarige spits van AC Milan raakte maandag geblesseerd tijdens de training en er wordt gevreesd voor een gescheurde achillespees.

Dat melden diverse Italiaanse media, waaronder Sky Sport Italia. Ibrahimovic keek maandag bedroefd bij het verlaten van het trainingscomplex. De vedette liep de blessure op tijdens een schietoefening aan het einde van de training. Volgens journalist Peppe Di Stefano voelde Zlatan iets in zijn kuit, waar hij eerder ook al last van had in januari. "Het kan een spierblessure zijn, maar er is ook angst voor een zware achillespeesblessure", aldus Di Stefano.

Ibrahimovic ondergaat dinsdag een scan. De spits trainde tijdens de lockdown in Italië mee bij de Zweedse club Hammarby IF en keerde onlangs terug naar Milaan om zich voor te bereiden op de mogelijke herstart van de Serie A, waar donderdag meer informatie over volgt. De vraag is of Milan het seizoen met Zlatan kan hervatten, en of de spits überhaupt nog inzetbaar is tijdens zijn laatste contractmaanden bij de club.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws