Verbeek staat voor vertrek bij jeugdliefde: 'Ik heb ook een vrouw en kindjes'

Verbeek staat voor vertrek bij jeugdliefde: 'Ik heb ook een vrouw en kindjes'

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 07:48di 26-05-2020 om 07:48

Danny Verbeek gaat 'zijn' FC Den Bosch waarschijnlijk verlaten deze zomer. De 29-jarige aanvoerder beschikt over een aflopend contract en is vermoedelijk niet te behouden voor de nummer elf van de Keuken Kampioen Divisie.

FC Den Bosch moet snijden in het spelersbudget en kan komend seizoen slechts veertien contractspelers in zijn selectie opnemen. Mocht de club Verbeek alsnog een contractverlenging aanbieden, dan zal dat vermoedelijk niet voor dezelfde contractvoorwaarden zijn. "De kans dat ik vertrek is een stuk groter dan dat ik blijf", bevestigt Verbeek tegenover het Brabants Dagblad.

De 29-jarige Bosschenaar heeft een sterk seizoen achter de rug en was goed voor zes goals en twaalf assists in de Keuken Kampioen Divisie. Meerdere clubs – onder meer uit de Eredivisie – zijn geïnteresseerd en een transfer lijkt aanstaande. "FC Den Bosch blijft voor altijd mijn club. Ik kom hier vandaan en ik ben hier begonnen. Maar ik heb natuurlijk ook een vrouw en kindjes voor wie ik geld moet verdienen. Dat begrijpen de fans ook."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws