United hoopt op langer verblijf van Ighalo: 'Hopelijk kan hij dat hier afmaken'

United hoopt op langer verblijf van Ighalo: 'Hopelijk kan hij dat hier afmaken'

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 21:30di 26-05-2020 om 21:30

Manchester United hoopt langer door te kunnen met Odion Ighalo. De Nigeriaanse spits werd voor een half jaar gehuurd van het Chinese Shanghai Shenhua, maar United-manager Ole Gunnar Solskjaer hoopt dat de deal verlengd kan worden.

Toen de Nigeriaan in januari op deadline day naar Manchester kwam, waren de verwachtingen niet hooggespannen. Toch heeft Ighalo in het United-shirt laten zien wel degelijk een meerwaarde te zijn voor de ploeg van Solskjaer: in acht wedstrijden scoorde hij vier keer en in al zijn drie basisoptredens was hij trefzeker. Daarnaast maakte de spits er geen geheim van enorm trots te zijn om voor zijn favoriete club te spelen.

Daarom hoopt Solskjaer zijn Chinese broodheer te kunnen overtuigen om Ighalo langer in Engeland te kunnen houden. "Hij zou eigenlijk terug moeten", vertelt de Noor op de website van The Red Devils. "In mei liep zijn huurverbintenis af, maar we zijn nu in gesprek. Tot dusver werken ze met ons mee en ze lieten hem al voor zijn droomclub spelen."

Als het aan de manager van United ligt, speelt Ighalo nog wat langer op Old Trafford. "Het was een droom voor hem om hier te spelen en hopelijk kan hij hier ook afmaken waar hij aan is begonnen, met misschien wel een beker voor ons. Op het moment is er nog geen akkoord en hun competitie staat op het punt van beginnen, dus we moeten nog even afwachten of het er van gaat komen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws