Seizoenkaartcampagne Feyenoord wekt verbazing: 'Uitmelken van Het Legioen'

Seizoenkaartcampagne Feyenoord wekt verbazing: 'Uitmelken van Het Legioen'

27-05-2020 12:12 Laatste update: 12:48
122

Supporters van Feyenoord hebben bij het verlengen van hun seizoenkaart twee opties. De club biedt de volgende opties: de 'full support' seizoenkaart en de 'reguliere' seizoenkaart.

Het is nog niet duidelijk of er vanaf volgend seizoen weer publiek welkom is in de stadions, maar supporters hebben wel al de kans om hun seizoenkaart te verlengen. Zij behouden hun vaste plek in het stadion, dus ook in De Kuip.

Het verschil tussen 'full support' en 'regulier' zit hem in de tegemoetkoming. Bij 'full support' zien supporters van Feyenoord af van compensatie wanneer er geen (of minder) wedstrijden worden gespeeld met publiek. 'Met deze optie geef je de club een extra steuntje in de rug om de komende periode door te komen', schrijft de club. Bij 'regulier' krijgen fans die wél. 'Dit kan met keuze uit een voucher of restitutie tot maximaal 85% van het totale seizoenkaartbedrag.'

Niet iedere supporter kan de actie van Feyenoord waarderen. Zij missen waardering, empathie en zijn het niet eens met het gevoerde beleid.