'FC Twente halveert huurperiode van weggehoonde aanvaller'

'FC Twente halveert huurperiode van weggehoonde aanvaller'

Gepubliceerd: vrijdag 29 mei 2020 om 08:04vr 29-05-2020 om 08:04

De kans is klein dat Keito Nakamura ook volgend seizoen in Enschede speelt. FC Twente is met Gamba Osaka in gesprek over ontbinding van het huurcontract.

Dat meldt TC/Tubantia vrijdagochtend. Nakamura (19) werd afgelopen zomer voor twee jaar gehuurd van Gamba Osaka, maar raakte na de winterstop op een zijspoor. Hij is inmiddels teruggekeerd naar Japan en er lopen gesprekken over een beëindiging van de huurovereenkomst.

FC Twente wil tegenover het regionale medium niet reageren op de 'aanstaande breuk'. Ted van Leeuwen haalde Nakamura vorig jaar naar Twente en noemde het 'een klein wonder dat een club met zo weinig middelen zo'n groot talent binnenhaalt'.

Nakamura maakte veel indruk in zijn eerste Twente-maanden, maar zakte vanaf eind oktober steeds verder weg. Dieptepunt was zijn wissel voor rust in de laatste wedstrijd voor de coronastop, uit bij Vitesse (1-0). Hij werd weggehoond door de Twente-fans. De Japanse vleugelaanvaller ligt nog twee jaar vast bij Gamba Osaka.

De ene na de andere speler verlaat FC Twente de laatste dagen. Onder meer Aitor Cantalapiedra en Javier Espinosa namen al afscheid. Van de zestien spelers met een aflopende verbintenis, keren wellicht alleen Wout Brama en Peet Bijen terug.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws