Willem II-paria Avdijaj kan degradatie niet voorkomen en is alweer transfervrij

Willem II-paria Avdijaj kan degradatie niet voorkomen en is alweer transfervrij

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 15:16ma 01-06-2020 om 15:16

Donis Avdijaj kan alweer uitzien naar een nieuwe club. De 23-jarige Kosovaar, in het verleden actief bij onder meer Willem II en Roda JC en daar veelvuldig in opspraak, degradeerde met het Schotse Hearts en is daardoor transfervrij.

Avdijaj stond ooit als groot talent te boek toen hij bij Schalke onder contract stond, maar de aanvaller kon zijn belofte nooit waarmaken. De club uit Gelsenkirchen verhuurde hem in het seizoen 2017/2018 aan Roda JC en een seizoen later besloot Willem II om de Kosovaar definitief over te nemen. Daar werd hij vlak voor de winterstop in 2018 uit de selectie gezet vanwege disciplinaire redenen.

Drie maanden later nam Avdijaj afscheid van Tilburg en kwam hij via Trabzonspor bij Hearts terecht. Daar liet hij bij zijn presentatie nog weten dat hij overal en altijd scoorde, maar na drie wedstrijden, nul goals en degradatie laat de 23-jarige aanvaller Schotland alweer achter zich. Hearts meldt via de officiële kanalen dat niet alleen Avdijaj, maar ook elf andere contractspelers en drie huurspelers zullen vertrekken.

De Schotse competitie werd onlangs gestopt, waarop Celtic uitgeroepen werd tot kampioen. Hearts stond laatste en degradeert daardoor uit de Schotse Premier League.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws