Serie A maakt speelschema bekend: bijna elke dag voetbal vanaf 20 juni

Serie A maakt speelschema bekend: bijna elke dag voetbal vanaf 20 juni

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 22:13ma 01-06-2020 om 22:13

De Serie A heeft maandag de speeldata voor het restant van het seizoen 2019/2020 bekendgemaakt. Parma en Torino zetten de Italiaanse competitie op 20 juni weer in gang.

Daarna volgt – naar Spaans voorbeeld – twee maanden lang bijna elke dag een wedstrijd. In totaal moeten er nog 124 duels worden afgewerkt. Naast Parma en Torino komen ook Verona - Cagliari, Atalanta Bergamo - Sassuolo en Internazionale – Sampdoria nog in actie in de 26ste speelronde, die halverwege werd stopgezet vanwege het coronavirus.

Overigens rolt de bal een week eerder al in de Coppa Italia. Juventus en AC Milan spelen op 12 juni in Turijn de return in de halve finale, een dag later is het de beurt aan Napoli en Inter. Op 17 juni is een leeg Stadion Olimpico in Rome het decor van de eindstrijd.

Ook in de Serie wacht nog een spannende strijd. Juventus voert de ranglijst aan, maar heeft slechts één punt meer dan naaste belager SS Lazio. Internazionale staat negen punten achter de Oude Dame, maar heeft nog wel een duel tegoed.

Bekijk hier alle speeldata en tijden

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws