De Graafschap vindt rechtsback bij Arnhemse buren en presenteert derde aanwinst

De Graafschap vindt rechtsback bij Arnhemse buren en presenteert derde aanwinst

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2020 om 13:40do 04-06-2020 om 13:40

Julian Lelieveld heeft een transfer binnen Gelderland gemaakt. De Graafschap neemt de 22-jarige rechtsback over van Vitesse, hebben de Superboeren donderdagmiddag bekendgemaakt.

De nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie heeft via Twitter een video gedeeld, waarop te zien is dat Lelieveld zich bij de receptie van de Vijverberg meldt. "Ik kom tekenen", laat hij weten. Lelieveld heeft zichzelf tot medio 2022 aan De Graafschap verbonden, met een optie op nóg een jaar. De Arnhemmer moet de naar Willem II vertrokken Leeroy Owusu op gaan volgen als rechtsback.

Lelieveld liep uit zijn contract bij Vitesse en gaat nu bij de buren uit Doetinchem aan de slag. "Ik ben enthousiast geraakt tijdens de gesprekken die ik had met Mike Snoei en Peter Hofstede (de hoofdtrainer en de manager voetbalzaken, red.). De Graafschap heeft ambitie en daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren. Er zit veel kwaliteit in de selectie. Ik kijk weer uit naar het spelen voor een prijs", laat hij weten aan de clubkanalen.

De verdediger debuteerde in 2015 voor Vitesse en kwam uiteindelijk - onderbroken door een jaartje Go Ahead Eagles - tot 29 officiële optredens in het geel-zwart. Na Elmo Lieftink en Joey Konings is Lelieveld de derde nieuweling voor De Graafschap.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws