Ronaldo zit niet stil: bij Serie A-herstart nog sneller door nieuw slimmigheidje

Ronaldo zit niet stil: bij Serie A-herstart nog sneller door nieuw slimmigheidje

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2020 om 17:50do 04-06-2020 om 17:50

Cristiano Ronaldo is nooit tevreden en hoopt in de aanloop naar de herstart van de Serie A een nieuw voordeeltje ten opzichte van zijn tegenstanders te hebben. De Portugese vedette traint sinds kort op nieuwe noppen.

Ronaldo heeft zich bij het nieuwe foefje laten inspireren door rugbyers, melden Tuttosport en Mediaset. Door de nieuwe noppen van het Franse bedrijf Smartpower denkt hij meer grip te krijgen op het veld, waardoor hij sneller van de plaats is en harder kan rennen.

Helemaal nieuw is het idee van Ronaldo niet: Montpellier-aanvoerder Andy Delort gebruikt de 'rugbynoppen' al sinds februari. Delort is met een topsnelheid van 36,8 kilometer per uur de snelste speler in de Ligue 1 dit seizoen.

Ronaldo baarde deze week al opzien door zich veel vroeger dan zijn teamgenoten te melden voor de medische testen bij Juventus. De 35-jarige Portugees zou zelfs betere testwaarden laten noteren dan voor de coronacrisis.

Juventus hervat de Serie A op 22 juni met een uitwedstrijd tegen Bologna. Ronaldo, dit seizoen goed voor 21 goals, aast op een nieuwe titel met de Oude Dame. In Italië staan nog twaalf speelronden op het programma.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Explode mode 💥💨

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws