Feyenoord en Twente mogen hopen: 'Afsluiten bij een club waar ik al gespeeld heb'

Feyenoord en Twente mogen hopen: 'Afsluiten bij een club waar ik al gespeeld heb'

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2020 om 19:36do 04-06-2020 om 19:36

Karim El Ahmadi laat doorschemeren dat hij een transfer naar één van zijn oude clubs overweegt. De Marokkaanse middenvelder (35) wil zijn loopbaan afsluiten bij een club waar hij eerder ook al actief was, maar laat in het midden welke.

El Ahmadi vertrekt bij het Saoedische Al Ittihad, maar wil zeker nog even voetballen. "Ik heb altijd gezegd dat ik wil afsluiten bij één van de clubs waar ik al heb gespeeld", zegt de controleur tegen FOX Sports. "Dat zou het mooiste zijn, maar het plaatje moet wel kloppen. Ik begrijp clubs ook wel dat ik niet de jongste meer ben, maar ik voel me nog goed en ga niet naar een club om een beetje mee te hobbelen."

Omdat de 35-jarige Marokkaan bij één van zijn oude clubs wil afsluiten, lijken Feyenoord en FC Twente een optie te zijn voor El Ahmadi. "Ik heb altijd contact gehouden met die twee clubs, maar dat was meer om te praten over een carrière na het voetbal. Ik ben daar altijd welkom en dat zijn mooie gebaren. Nu wil ik nog wel even doorgaan en we zullen wel zien waar."

De controlerende middenvelder speelde de afgelopen twee seizoenen voor Al Ittihad, waar hij 43 competitiewedstrijden speelde. Daarvoor was El Ahmadi in totaal acht seizoenen actief voor Feyenoord, speelde hij vijf jaar bij FC Twente en heeft hij ook een verleden bij Aston Villa.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zie jij El Ahmadi terugkeren bij FC Twente?

(2788 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws