'Ik had het moeilijk bij United, men zei dat ik met dochter van de manager sliep'

'Ik had het moeilijk bij United, men zei dat ik met dochter van de manager sliep'

Gepubliceerd: zondag 7 juni 2020 om 07:55zo 07-06-2020 om 07:55

Wilfried Zaha heeft teruggeblikt op zijn kortstondige avontuur bij Manchester United in het seizoen 2013/2014. De inmiddels 27-jarige aanvaller kreeg nauwelijks speeltijd van manager David Moyes, volgens de geruchten omdat hij met diens dochter Lauren Moyes had geslapen.

Zaha doet de berichten dat hij kortstondig een relatie had met de dochter van Moyes af als onzin, maar hij voelde zich toentertijd weinig gesteund door de Premier League-topclub. "Niemand bij de club zei iets tegen me, ik had geen idee wat ik moest doen", laat de international van Ivoorkust weten in gesprek met voormalig United-ploeggenoot Rio Ferdinand voor The Locker Room.

"Ik weet nog dat ik op Twitter iets zei als 'silly rumours', omdat het uit de hand liep. Ik vond dat ik mij moest verdedigen, maar de media-afdeling van de club stuurde mij een bericht dat ik dat niet had moeten doen", stelt Zaha. "Ik vond dat ze mij niet hielpen. Ik had het moeilijk, want mensen zeiden dat ik met de dochter van de manager had geslapen en daardoor niet speelde."

"Het grappige is, de geruchtenstroom duurde zo lang dat ik mij afvroeg of de manager niet een keer met mij zou komen praten", vervolgt Zaha, die echter nooit om tafel zat met Moyes. "Het was belachelijk. Tot op de dag van vandaag ontmoet ik mensen die denken dat het waar is en ik heb zijn dochter zelfs nog nooit ontmoet."

Zaha vertrok al na een halfjaar op huurbasis naar Cardiff City. Na dat seizoen keerde hij terug naar Crystal Palace, waar hij zich tot één van de smaakmakers van de Premier League ontpopte.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws