FC Groningen rekent op Diemers: Akkoord met Fortuna Sittard en met hem

FC Groningen rekent op Diemers: "Akkoord met Fortuna Sittard en met hem"

09-06-2020 14:57 Laatste update: 15:08
117

FC Groningen rekent nog altijd op de komst van Mark Diemers. Feyenoord heeft zich in de strijd om de middenvelder gemeld, maar de Groningers beroepen zich op het akkoord met Fortuna Sittard en een mondelinge overeenkomst met de speler zelf.

"De situatie is niet anders dan gisteren", zegt een woordvoerder tegen VoetbalPrimeur. Groningen gaat er dus nog steeds vanuit dat Diemers naar de club komt. "Ja. Wij hebben een mondeling akkoord met hem, dus voor ons verandert de situatie niet. Er is een akkoord met hem en met Fortuna Sittard."

Wedden

Meer odds

Feyenoord hoopt Diemers echter te overtuigen van een transfer naar De Kuip. Volgens het Algemeen Dagblad zou het management van de 26-jarige middenvelder dinsdag nog in gesprek gaan met technisch directeur Frank Arnesen. Zelf heeft Diemers al besloten dat hij naar Feyenoord wil, aldus het AD.

FC Groningen bereikte in mei al een akkoord met Fortuna Sittard, maar was nog in afwachting van de uitkomst van de gesprekken tussen Diemers en de Limburgse club over zijn deel van de transfersom. Fortuna Sittard wilde dat Diemers van zijn percentage zou afzien. Pas toen Feyenoord zich in de strijd mengde, kwam Groningen weer in actie en was de club bereid om dat bedrag zelf bij te leggen.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)