Van Stee: 'Als Stekelenburg mij morgen belt, dan zeg ik niet bij voorbaat 'nee''

Van Stee: 'Als Stekelenburg mij morgen belt, dan zeg ik niet bij voorbaat 'nee''

Gepubliceerd: woensdag 10 juni 2020 om 19:15wo 10-06-2020 om 19:15

Henk van Stee is verrast door de berichten dat Sparta interesse heeft in Maarten Stekelenburg. De technisch manager van de Kasteelclub benadrukt echter meteen dat de 58-voudig international van het Nederlands elftal meer dan welkom is voor een gesprek.

"Ik heb nog nooit met Maarten Stekelenburg of zijn zaakwaarnemer over een transfer gesproken", zegt Van Stee tegen De Telegraaf. "Maar als hij me morgen belt dat hij graag bij Sparta wil komen voetballen, dan zeg ik natuurlijk niet bij voorbaat 'nee'. Dan zou ik, met hoofdtrainer Henk Fraser erbij, het gesprek met hem aangaan. Dan ben je benieuwd naar de motivatie, de fitheid. Hij heeft in het verleden al bewezen een geweldige keeper te zijn. Een grote naam."

Zaakwaarnemer Rob Jansen stelt dat de interesse zich opstapelt, zo schrijft de ochtendkrant. Stekelenburg zei woensdag in een interview met Voetbal International dat het 'moment is aangebroken om terug te keren naar Nederland'. Volgens het Algemeen Dagblad hoopt onder meer Sparta de 37-jarige doelman te strikken. De Telegraaf en VI voegen daar ADO Den Haag, Willem II en sc Heerenveen aan toe als 'interessante opties'.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws