Update: Mattheij maakt transfer officieel en tekent tweejarig contract

Update: Mattheij maakt transfer officieel en tekent tweejarig contract

12-06-2020 16:26 Laatste update: 15-06-2020 15:34
32

Jurgen Mattheij gaat Rotterdam voor het eerst in zijn spelerscarrière verlaten. De verdediger verruilt Sparta voor een avontuur in Bulgarije.

Dat meldt het Algemeen Dagblad vrijdag. De 27-jarige Mattheij ruilt Sparta in voor CSKA Sofia. Hij heeft al afscheid genomen van iedereen bij Sparta. Het is voor het eerst dat Mattheij een avontuur over de grens aangaat. Hij speelde maar liefst acht seizoenen voor Excelsior en maakte vorig jaar de overstap naar Sparta. Mattheij had een aflopend contract bij de Kasteelclub.

Al langer was duidelijk dat Mattheij op weg was naar de uitgang van Sparta. Rond de winterstop gaf hij aan een buitenlands avontuur te prefereren boven een langer verblijf in Rotterdam. Dat was ook de reden dat hij slechts voor één jaar tekende bij de club. Een transfer zat toen al in zijn achterhoofd.

Update: CSKA Sofia heeft de komst van Jurgen Mattheij bevestigd. De verdediger komt transfervrij over van Sparta Rotterdam. Mattheij legde afgelopen weekend zijn medische keuring af en heeft inmiddels zijn contract voor twee seizoenen getekend.