Dervisoglu sprakeloos na stunt: 'Eén van de mooiste dagen in mijn leven'

Dervisoglu sprakeloos na stunt: 'Eén van de mooiste dagen in mijn leven'

Gepubliceerd: maandag 15 juni 2020 om 12:56ma 15-06-2020 om 12:56

Het was niet meer dan een oefenpotje in de aanloop naar de competitiehervatting, maar Halil Dervisoglu zal zijn debuut in het Emirates Stadium niet snel vergeten. De spits van Brentford FC versloeg Arsenal met 2-3 én was trefzeker.

"Ik heb in de Kuip gespeeld, in de Arena, van Het Kasteel krijg ik nog elke keer kippenvel, maar dit was echt het mooiste stadion waarin ik ooit heb gevoetbald", vertelt de oud-speler van Sparta aan het Algemeen Dagblad. "Zelfs zonder publiek was het weergaloos. En dat je dan ook nog weet te scoren... Echt, ik heb er geen woorden voor."

Dervisoglu profiteerde in de tweede helft van wanorde in de Arsenal-defensie. "Ik juichte ogenschijnlijk niet, wilde professioneel overkomen natuurlijk. Maar geloof me, van binnen ging ik helemaal los. Arsenal, man! Ook al was het een vriendschappelijk potje; voor mij was het een van de mooiste dagen in mijn leven."

In Londen maakte Dervisoglu ook kennis met David Luiz. Hij raakte de Braziliaan ongelukkig tijdens een passeeractie. "Boem, ging het daarna, recht tegen mijn longen. Au! Vervolgens wees Luiz me erop dat ik, wanneer ik een loopactie maak, eerst moet kijken waar mijn tegenstander staat. Die les heb ik nu wel begrepen, ha."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws