Update: 'PSV maakt vraagprijs Luckassen bekend, Anderlecht nog ver verwijderd'

Update: 'PSV maakt vraagprijs Luckassen bekend, Anderlecht nog ver verwijderd'

Gepubliceerd: maandag 15 juni 2020 om 18:21ma 15-06-2020 om 18:21

Laatste update: woensdag 17 juni 2020 om 07:55wo 17-06-2020 om 07:55

Anderlecht heeft zich gemeld bij PSV voor Derrick Luckassen. De Belgische topclub hoopt zich alsnog te versterken met de verdediger, die aangegeven heeft niet terug te willen keren in Eindhoven.

Dat meldt Voetbal International. Anderlecht kon Luckassen voor vijf miljoen euro overnemen van PSV, maar liet die koopoptie schieten en denkt aan een ander bedrag. Daarom heeft de club zich alsnog gemeld in Eindhoven. Luckassen zelf ziet een langer verblijf bij Anderlecht wel zitten.

Luckassen werd het afgelopen seizoen door PSV verhuurd aan Anderlecht. Hij gaf onlangs aan De Telegraaf aan dat hij het niet ziet zitten om terug te keren bij zijn broodheer. PSV staat open voor een transfer van Luckassen, maar wil daar wel het juiste bedrag voor.

Luckassen maakte in 2017 de overstap van AZ naar PSV. Hij kon ook naar Feyenoord. Luckassen speelde tot nu toe negentien Eredivisie-wedstrijden voor PSV. 

Update: Ook het Eindhovens Dagblad meldt inmiddels dat PSV en Anderlecht in gesprek zijn over een mogelijke transfer van Luckassen naar België. De club uit Eindhoven wil echter een 'acceptabele prijs' ontvangen van Anderlecht, meer dan de twee miljoen euro die de Belgische ploeg als eerste voorstel deed. Luckassen zelf liet er eerder al geen gras over groeien: de verdediger is niet van plan om terug te keren bij PSV.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws in België heeft PSV de vraagprijs voor Derrick Luckassen vastgesteld op drie miljoen euro. De Eindhovenaren willen vooralsnog niet praten over een transfersom die lager ligt. Er is dus nog werk aan de winkel voor Anderlecht, dat een bod van twee miljoen euro heeft uitgebracht op de verdediger. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

PSV moet Luckassen met korting laten gaan

(1330 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws