Chelsea bouwt een aanvalsmachine met Werner: 'Toonaangevend in Europa'

Chelsea bouwt een aanvalsmachine met Werner: 'Toonaangevend in Europa'

Gepubliceerd: donderdag 18 juni 2020 om 11:22do 18-06-2020 om 11:22

Timo Werner is dolblij met zijn transfer naar Chelsea. Donderdagochtend maakte de Londense grootmacht bekend dat de aanvaller (24) deze zomer overkomt van RB Leipzig.

"Ik ben blij dat ik bij Chelsea heb getekend", is de eerste reactie van Werner op de website van zijn nieuwe club. "Het maakt me trots dat ik naar zo'n grote club vertrek. Natuurlijk wil ik RB Leipzig, de club en de supporters bedanken voor vier fantastische jaren. Jullie zitten voor altijd in mijn hart."

Werner is na Hakim Ziyech de tweede topaankoop van Chelsea. "Ik kijk uit naar het komende seizoen met mijn nieuwe teamgenoten, mijn nieuwe manager en natuurlijk de Chelsea-fans. We gaan een heel succesvolle toekomst tegemoet."

Chelsea-directeur Marina Granovskaia is in de wolken. "We zijn heel erg blij dat Timo voor Chelsea heeft gekozen. Hij is een toonaangevende speler in Europa en beschikt over de zeldzame combinatie dat hij jong en talentvol, maar tegelijkertijd ook ervaren en bewezen is. We kunnen niet wachten om hem aan boord te nemen, maar tot die tijd wensen we Timo en RB Leipzig het beste voor de rest van het seizoen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws