Zus Ronaldo slaat terug: 'Mijn koning kan in zijn eentje geen wonderen verrichten'

Zus Ronaldo slaat terug: 'Mijn koning kan in zijn eentje geen wonderen verrichten'

18-06-2020 21:59
37

De zus van Cristiano Ronaldo kan het maar moeilijk verkroppen dat de Portugese ster de wind van voren krijgt na de nederlaag van Juventus tegen Napoli in de finale van de Coppa Italia. Ze slaat op Instagram terug naar de Italiaanse topclub.

Italiaanse media waren zeer kritisch op Ronaldo, maar ook trainer Maurizio Sarri onderschreef dat de 35-jarige aanvaller nog niet in goeden doen is na de coronabreak.

Napoli trok na strafschoppen aan het langste eind woensdag. Ronaldo hoefde zelfs niet meer aan te leggen. 'Wat kan je dan nog meer doen?', sneert zijn twaalf jaar oudere zus Elma. 'Je kunt niet van mijn lieverd verwachten dat hij in zijn eentje wonderen verricht. Ik snap ook niet waarom ze zo moeten spelen. Maar hoofd omhoog, je kunt het niet alleen, mijn koning.'

"Ronaldo is in dezelfde vorm als Paulo Dybala en Douglas Costa", zei Sarri al voor de camera van Rai. "Hij mist de scherpte om te doen wat het beste werkt voor hem. Na de wedstrijd heb ik niet veel gezegd tegen de spelers. Ik was boos en teleurgesteld, dus dan is het beter om stil te zijn."

Ook Italiaanse media kraakten de vorm van Ronaldo, terwijl Luca Toni constateerde dat hij 'nog niet eens één tegenstander voorbij kan dribbelen'. Matthijs de Ligt kreeg juist wél lof.