Heerenveen wees eerste bod op Ejuke af: 'Nog een contract voor drie jaar'

Heerenveen wees eerste bod op Ejuke af: 'Nog een contract voor drie jaar'

Gepubliceerd: vrijdag 19 juni 2020 om 09:12vr 19-06-2020 om 09:12

Laatste update: vrijdag 19 juni 2020 om 09:20vr 19-06-2020 om 09:20

Heerenveen heeft een eerste bod op vleugelaanvaller Chidera Ejuke afgewezen. De Nigeriaan staat in de belangstelling van diverse buitenlandse clubs, maar tot dusver is er pas één concreet bod binnengekomen in Friesland. Rondom Joey Veerman blijft het voorlopig stil.

Technisch manager Gerry Hamstra wil niet zeggen welke club zich in het Abe Lenstra Stadion meldde voor Ejuke. "Maar er is wel een concreet bod op hem geweest", klinkt het in de Sportcast van Omrop Fryslan. "Maar, hij heeft nog een driejarig contract. Voor Joey Veerman is niets concreet geweest en concreet vind ik het pas als een club zich bij mij meldt."

Heerenveen is zelf op zoek naar twee nieuwe keepers. De club wordt gelinkt aan Maarten Stekelenburg, ADO-goalie Luuk Koopmans en Sonny Stevens, doelman van aartsrivaal Cambuur. "Dat is niet aan de orde", zegt Hamstra, die uit de doeken doet op welke positie de Friezen zich nog meer willen versterken. "Een linker centrale verdediger, een aanvallende middenvelder en een spits. We moeten vooral kijken naar transfervrije spelers."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws