Sparta wil vacature spoedig invullen en verwelkomt oude bekende Kortsmit alvast

Sparta wil vacature spoedig invullen en verwelkomt oude bekende Kortsmit alvast

24-06-2020 13:21 Laatste update: 21:34
24

Roy Kortsmit heeft zich weer gemeld bij Sparta, de club die hij tussen 2008 en 2019 al diende. De 27-jarige doelman vertrok afgelopen zomer, stond vervolgens kortstondig bij Almere City onder contract en zit nu opnieuw zonder club.

Bij Sparta houdt Kortsmit in eerste instantie gedurende twee weken zijn conditie op peil. 'De doelman deed het verzoek mee te trainen met zijn oude club, wat ingewilligd is nu Sparta, door de blessure van Tim Coremans, een keeper nodig heeft voor trainingsvormen', laten De Kasteelheren woensdag weten via de officiële kanalen.

De nummer 11 van de Eredivisie zit met een keepersprobleem. Coremans liep recentelijk een zware knieblessure op en zal de komende maanden in de lappenmand zitten, collega Ariel Harush bleek niet houdbaar en is inmiddels teruggekeerd in Israël. Sparta wil de keepersvacature 'de komende weken' invullen, laat het weten. Of Kortsmit hiervoor in aanmerking komt, laat de club in het midden. NAC Breda-doelman Nick Olij werd ook gelinkt aan de Rotterdammers en de Nigeriaan Maduka Okoye bracht al eens een bezoek Het Kasteel.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s