Seizoen Veronica Inside ten einde: laatste uitzending gaat niet door

Seizoen Veronica Inside ten einde: laatste uitzending gaat niet door

Gepubliceerd: donderdag 25 juni 2020 om 08:48do 25-06-2020 om 08:48

Laatste update: donderdag 25 juni 2020 om 10:16do 25-06-2020 om 10:16

De laatste uitzending van Veronica Inside gaat niet door. Dat heeft Marco Louwerens, directeur van Talpa, laten weten aan Radio 538.

Volgens Louwerens is het goed om even rust in de tent te hebben. Op maandag 29 juni zou de laatste uitzending van Veronica Inside plaatsvinden. Nu deze geschrapt is, gaat het programma de zomerstop in. Het verzoek om de laatste aflevering te schrappen komt van Johan Derksen en René van der Gijp, die helemaal klaar waren met presentator Wilfred Genee na de laatste uitzending. Daarin opende Genee de aanval op Derksen vanwege zijn rol in het racismedebat.

Talpa liet eerder deze week weten dat Veronica Inside volgend seizoen gewoon terug op de buis komt en dat Derksen te zien blijft in het programma. Van der Gijp heeft inmiddels echter, net als Johan Boskamp, zijn twijfels geuit over zijn toekomst bij Veronica Inside.

"Wilfred heeft het programma opgeblazen", zei Van der Gijp. "Als we maandag aan tafel zitten en doen of er niets is gebeurd, zijn we totaal ongeloofwaardig. Onze kijkers zijn niet gek." Van der Gijp denkt alleen nog met Genee samen te kunnen werken in een ander format. "Ik had het er vanmiddag met Jan Boskamp over en hij denkt er net zo over."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws