Norwich loopt blauwtje in Eredivisie: 'Komend seizoen wil ik me bevestigen'

Norwich loopt blauwtje in Eredivisie: 'Komend seizoen wil ik me bevestigen'

Gepubliceerd: donderdag 25 juni 2020 om 13:17do 25-06-2020 om 13:17

Mike Trésor Ndayishimiye (21) heeft afgelopen winter een transfer naar de Premier League afgehouden. Volgens De Telegraaf was Norwich City in de markt voor de Belgische revelatie van Willem II.

Willem II huurde Ndayishimiye dit seizoen van NEC met optie tot koop. In de wetenschap dat de Tilburgse club hem definitief wilde vastleggen, liet hij de interesse van Norwich lopen. Na zijn jaren in de jeugd van Anderlecht stonden clubs als Juventus, Liverpool, AS Monaco en Bayern München al eens voor hem in de rij. Het werd NEC.

"Als je die clubs op tv ziet, dan dróóm je ervan daar te spelen", reageert Ndayishimiye in De Telegraaf. "Maar je moet ook verstandig en realistisch blijven. Om later met de groten mee te kunnen, leek het me beter bij NEC in het eerste te spelen dan in een tweede elftal bij een topclub. Dat is bij NEC en Willem II goed uitgepakt."

Ndayishimiye was afgelopen seizoen goed voor vijf goals en drie assists in de Eredivisie. Helemaal tevreden is hij nog niet. "Komend seizoen, in mijn tweede Eredivisie-jaar, wil ik me 'bevestigen'. Ik denk dat je elk jaar meer over jezelf te weten komt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws