Van Ginkel verlengt bij Chelsea: 'Tegelijkertijd kijken we naar verhuuropties'

Van Ginkel verlengt bij Chelsea: 'Tegelijkertijd kijken we naar verhuuropties'

Gepubliceerd: vrijdag 26 juni 2020 om 10:28vr 26-06-2020 om 10:28

Laatste update: vrijdag 26 juni 2020 om 11:00vr 26-06-2020 om 11:00

Marco van Ginkel heeft zijn contract bij Chelsea met één seizoen verlengd. De 27-jarige middenvelder mag ondanks lang blessureleed bij The Blues blijven, die een optie op nog eens een seizoen hebben.

Vrijdag heeft Van Ginkel zijn nieuwe verbintenis met Chelsea ondertekend, waardoor hij tot medio 2021 onder contract staat op Stamford Bridge. "Ik ben er trots op dat ik, ondanks het feit dat ik er al zo’n lange tijd uit ben, mijn contract heb kunnen verlengen", zegt de middenvelder op de site van Wasserman, zijn management.

"Dat de club opnieuw met mij door wil, geeft mij een boost", vervolgt Van Ginkel. "Er spreekt vertrouwen uit en ondanks dat ik door blessures en wat flinke tegenslagen al een tijdje langs de kant sta, ziet de club het blijkbaar in mij zitten."

Op dit revalideert Van Ginkel, die door Chelsea bij Vitesse werd weggehaald en als PSV-huurling kampioen werd, van een kruisbandblessure. "Het herstel verloopt nu gelukkig voorspoedig, al heb ik de afgelopen jaren natuurlijk wel wat geduld moeten hebben. Zoals het er nu naar uit ziet zal ik in juli aansluiten bij het Onder 23-team van Chelsea, tegelijkertijd kijken we naar eventuele verhuuropties. Ik kijk er enorm naar uit om straks weer aan de slag te gaan."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws