Eindhoven Airport 'promoveert' in PSV-Sponsorpiramide: 'We zijn ontzettend blij'

Eindhoven Airport 'promoveert' in PSV-Sponsorpiramide: 'We zijn ontzettend blij'

Gepubliceerd: vrijdag 26 juni 2020 om 11:31vr 26-06-2020 om 11:31

PSV heeft de samenwerking met Eindhoven Airport verlengd. Het vliegveld van de Brabantse stad blijft zeker tot de zomer van 2023 de officiële luchthaven van PSV en is daarmee het startpunt van alle internationale campagnes van de Eindhovenaren.

Doordat PSV en Eindhoven Airport intensiever gaan samenwerken, stijgt het vliegveld in de zogenaamde Sponsorpiramide van de Eindhovense voetbalclub. "Wij zijn natuurlijk ontzettend blij dat de verlenging en opschaling van de onderlinge overeenkomst juist plaatsvindt in een tijd waarin de economische vooruitzichten minder zekerheid geven", zegt Frans Janssen, commercieel directeur van PSV, tevreden.

De Eindhovense club zal goed zichtbaar zijn op de luchthaven. Zo zijn er al diverse beeltenissen van PSV te zien en in een nieuw te realiseren overdekte looproute krijgt de voetbalclub ook een prominente plek. Daarnaast heeft PSV een officieel Airport-programma, waardoor het een eigen check-in balie, parkeerplaats en security doorgang heeft op het vliegveld. 'Wanneer mogelijk vliegen selectie, jeugdteams, staf, scouts en directie vanaf Eindhoven Airport weer naar het buitenland', klinkt het.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws