'VVV denkt aan twee oude bekenden: club in onderhandeling met PEC'

29 juni om 19:29

VVV-Venlo denkt aan een dubbelslag op de transfermarkt. De ploeg uit Venlo wil Vito van Crooij en Clint Leemans terughalen naar Limburg. VVV heeft zich alleen nog maar voor Van Crooij gemeld bij PEC Zwolle.

Twee jaar terug gingen Van Crooij en Leemans voor ongeveer één miljoen euro nog van VVV naar PEC. De Stentor weet dat de club uit Limburg achter de schermen druk bezig is om comebacks te bewerkstelligen. Leemans zou al gesprekken hebben gevoerd met VVV, maar ligt nog tot medio 2021 vast in Zwolle. PEC is dan ook niet van plan hem voor niets te laten vertrekken.

Waar VVV zich nog niet bij PEC heeft gemeld voor Leemans, deed de club dat al wel voor Van Crooij. De clubs onderhandelen op het moment nog over een transfersom, maar het verschil tussen vraag en aanbod is nog te groot. In zijn eerste jaar in Zwolle kwam Van Crooij tot dertig competitieduels, maar vorig seizoen was hij geen vaste basisspeler in het team van trainer John Stegeman. Hij kwam in zestien wedstrijden niet één keer tot scoren.