Transfernieuws bij Feyenoord: Conteh speelt volgend seizoen in de Kuip

Transfernieuws bij Feyenoord: Conteh speelt volgend seizoen in de Kuip

Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2020 om 11:37do 02-07-2020 om 11:37

Laatste update: donderdag 2 juli 2020 om 12:58do 02-07-2020 om 12:58

Christian Conteh is definitief speler van Feyenoord. De Rotterdammers hebben de komst van de twintigjarige vleugelspeler donderdagochtend bevestigd.

Conteh komt over van de Duitse 2. Bundesliga-club St. Pauli, waar hij nog een contract tot medio 2021 had. Het is de bedoeling dat de in Hamburg geboren linkerspits gaat meetrainen met het eerste elftal van Feyenoord, maar tegelijkertijd ook wedstrijden gaat spelen voor Feyenoord O21.

Feyenoord heeft Conteh vastgelegd tot medio 2024. Hij speelde sinds 2017 in de jeugd van St. Pauli en maakte vorig jaar op negentienjarige leeftijd zijn eerste minuten in de hoofdmacht van de cultclub uit Hamburg. Bij zijn debuut tegen de latere kampioen Arminia Bielefeld scoorde Conteh meteen.

"We houden Conteh al een tijdje in de gaten", vertelt Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord. "Hij is razendsnel, heeft een goede actie en is iemand die achter de linies voor een flinke dosis gevaar kan zorgen. Deze jongen heeft veel potentie, en we willen hem dan ook de tijd, ruimte en aandacht geven om die verder te ontwikkelen."

Conteh was woensdag in Rotterdam voor een medische keuring, maar is inmiddels alweer teruggekeerd naar Hamburg. Daar zal hij de voorbereiding op het nieuwe seizoen afwachten, aldus Feyenoord. De Rotterdamse club versterkte zich deze zomer al met Mark Diemers.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws