'Miljoenendeal' voor Feyenoord: spelers krijgen komend seizoen een nieuwe auto

'Miljoenendeal' voor Feyenoord: spelers krijgen komend seizoen een nieuwe auto

Gepubliceerd: woensdag 1 juli 2020 om 18:27wo 01-07-2020 om 18:27

De selectie van Feyenoord rijdt vanaf komend seizoen in nieuwe auto's. De Opel wordt ingeruild voor een BMW, maakt de Rotterdamse club woensdag bekend.

Nooit eerder reed de selectie van Feyenoord in een BMW van de club. Voor het Opel-tijdperk waren Volkswagen en Toyota aan de Rotterdammers verbonden. In totaal worden er zo'n 140 auto's geleverd aan de spelers, staf en personeel van club en stadion. Het Algemeen Dagblad repte in maart al van een 'miljoenendeal' voor Feyenoord, dat vier jaar in zee gaat met Breeman BMW.

"We zijn er trots op dat een prachtig merk als BMW voor Feyenoord heeft gekozen. De gesprekken met BMW Nederland, Breeman en Breelease zijn vanaf de start constructief geweest en hebben geresulteerd in dit mooie partnership, dat voor Feyenoord tot de belangrijkste sponsorcontracten behoort", reageert algemeen directeur Mark Koevermans.

Met de overstap naar BMW komt er een einde aan een lange samenwerking tussen Feyenoord en Opel. Het Duitse automerk was tussen 2013 en 2017 nog hoofdsponsor van de club. De kampioenswedstrijd van 2017 was de laatste keer dat Opel voorop het shirt stond.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws