Robben-shirt is dierbaarste bezit Neres: 'Erg speciaal, ik hou van hem'

Robben-shirt is dierbaarste bezit Neres: 'Erg speciaal, ik hou van hem'

Gepubliceerd: zondag 5 juli 2020 om 13:22zo 05-07-2020 om 13:22

Het hart van David Neres maakte vorige week een sprongetje toen Arjen Robben zijn comeback bij FC Groningen aankondigde. De Braziliaanse aanvaller van Ajax is idolaat van de 36-jarige aanvaller, zo vertelt hij bij 'Fakka met die Patta' van Touzani TV.

Gevraagd naar zijn dierbaarste bezit, antwoordt Neres: "Ik heb wat medailles en trofeeën, maar een bepaald shirt is heel bijzonder voor mij. Dat is het Oranje-shirt van Arjen Robben", vertelt hij. "Waarom Robben? Omdat ik van hem houd. Hij was altijd één van mijn idolen. Dat ik zijn shirt heb, is dus erg speciaal voor mij. We spelen op dezelfde positie, dus ik probeer vaak beelden van hem te bekijken en dingen van hem over te nemen."

Neres is Davy Klaassen eeuwig dankbaar. Hij regelde het shirt voor zijn toenmalige ploeggenoot bij Ajax. "Nog bedankt daarvoor, Davy!", lacht Neres. "Hij speelde in het Nederlands elftal en ik heb toen aan hem gevraagd of hij misschien het shirt van Robben kon regelen. Waarom niet, toch? Hij zei 'oké', maar ik geloofde hem niet, omdat hij alleen 'oké' zei. Maar toen hij terugkwam, had hij het door Robben gesigneerde shirt bij zich. Dat was crazy. Het shirt is nu in Brazilië bij mijn moeder. Zij let er goed op."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws