Drievoudige kaakbreuk voor De Nooijer (Sparta): 'Liever ik dan Kharchouch'

Drievoudige kaakbreuk voor De Nooijer (Sparta): 'Liever ik dan Kharchouch'

Gepubliceerd: zondag 5 juli 2020 om 16:46zo 05-07-2020 om 16:46

De entree van Gérard de Nooijer en Reda Kharchouch bij Sparta is niet bepaald onopgemerkt verlopen. De nieuwe assistent-trainer deed vrijdag mee tijdens een trainingspartijtje en brak zijn kaak bij een botsing met de van Telstar overgekomen spits.

Van opzet was absoluut geen sprake, benadrukt De Nooijer in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik zag Reda niet, hij zag mij niet en hij liep vol tegen me aan", aldus de 51-jarige Zeeuw. "Hij is er zelf ook van geschrokken. Dat het zo erg was, wist ik toen nog niet. Ik dacht eerst dat mijn tand eruit was, want ik stond gewoon weer op."

Na een scan in het ziekenhuis kwam er echter heel wat meer schade aan het licht. "Van mijn hoofd, mijn nek en mijn kaak natuurlijk. En toen bleek dat mijn onderkaak op drie plekken gebroken was. Toen ben ik meteen doorverwezen en om 17.00 uur ben ik geopereerd."

De tweelingbroer van Dennis de Nooijer moet voorlopig rust houden en is aangewezen op vloeibaar eten, maar vindt dat de schade nog relatief meevalt. "Ik heb nog contact gehad met Reda en bij hem aangegeven: ik heb liever dat ik het ben dan hij. We hebben hem straks hard nodig en hij moet er zorgen dat hij er straks staat. Ik herstel wel, daar hoef je je geen zorgen over te maken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws