Beenhakker noemt 'persoonlijke favoriet' bij Feyenoord: 'Heel goed geworden'

Beenhakker noemt 'persoonlijke favoriet' bij Feyenoord: 'Heel goed geworden'

Gepubliceerd: zondag 5 juli 2020 om 20:03zo 05-07-2020 om 20:03

Feyenoord gaat volgend seizoen 'hoog in het linkerrijtje eindigen'. Die voorspelling durft Leo Beenhakker wel aan. De bijna 78-jarige Rotterdammer heeft een positief gevoel over de ploeg van trainer Dick Advocaat.

"Zeker", reageert Beenhakker op de vraag van RTV Rijnmond of hij optimistisch is over komend seizoen. "Ze hebben niet alleen Bryan Linssen, maar nog twee andere jongens gehaald (Mark Diemers en Christian Conteh, red.)."

Beenhakker volgt de verrichtingen van Advocaat en technisch directeur Frank Arnesen op de voet. "Arnesen probeert zoveel mogelijk alle wensen van onze zeer geliefde en gewaardeerde kleine generaal (Advocaat, red.) in te willigen. Ik vind het heel knap wat ze ondanks de coronaperiode doen. Er staat straks een zeer volwaardig elftal.

"Ik denk dat het belangrijk is dat Leroy Fer blijft. Dat is mijn persoonlijke favoriet", aldus de oud-trainer van onder meer Feyenoord, Ajax en Real Madrid. "Ik heb hem nog als jochie meegemaakt. Hij is een hele goede speler geworden. Ik heb vertrouwen dat Feyenoord hoog in het linkerrijtje mee gaat doen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Op welke plek zie jij Feyenoord volgend seizoen eindigen?

(1997 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws