Van Hanegem tevreden over Feyenoord-transfer: 'Dat kan best eens goed uitpakken'

Van Hanegem tevreden over Feyenoord-transfer: 'Dat kan best eens goed uitpakken'

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 06:46ma 06-07-2020 om 06:46

Laatste update: maandag 6 juli 2020 om 14:01ma 06-07-2020 om 14:01

Willem van Hanegem denkt dat Feyenoord er goed aan heeft gedaan om Mark Diemers naar De Kuip te halen. Ook de komst van Bryan Linssen zou De Kromme niet verbazen, mocht het alsnog tot een akkoord tussen speler en club komen.

'Bij Feyenoord hoor ik: Mark Diemers van Fortuna en Bryan Linssen van Vitesse, maken die het elftal nou beter? Diemers vind ik zelf wel een speler die iets kan, dat kan best eens goed uitpakken in de Kuip', aldus Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. 'Daar geloof ik wel in. En Linssen is in de Eredivisie een speler die goals maakt. Feyenoord zoekt het nou eenmaal in een bepaalde vijver en met dat in het achterhoofd kan ik op voorhand best leven met deze namen.'

Van Hanegem ziet dat de eventuele Feyenoord-transfers niet van het niveau zijn van Groningen dit seizoen. 'Oké, het zijn geen publiekstrekkers zoals Arjen Robben bij FC Groningen dat wel is', begint Van Hanegem over de mogelijke transfers bij Feyenoord. 'Die brengt echt wat teweeg in Groningen en in de Eredivisie als geheel. Nu al. Ik heb al vaker geroepen dat een voetballer vooral beter wordt door andere goede spelers bij hem op het veld. Robben gaat dat dus doen. Voor een trainer is het dan zaak dat Robben randzaken aan anderen kan overlaten. Danny Buijs moet ervoor zorgen dat Robben straks niet gaat meepraten over welk soort brood er wordt gegeten en over de kleur van de bus. Maar daar ben ik niet bang voor bij Robben.

Sneijder
Een terugkeer van Wesley Sneijder op de Nederlandse velden ziet De Kromme niet zitten. 'De poging van de aanhang van FC Utrecht om Wesley Sneijder over te halen weer te beginnen, moeten we niet te serieus nemen. Ik ben zelf de laatste die vindt dat Sneijder kilo's moet afvallen. Hij is gestopt met voetballen, zo ziet hij er ook uit. Geen probleem. Laat het zo', sluit hij af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Diemers slagen bij Feyenoord?

Ja, uitstekende aanwinst voor de Rotterdamse club
51%
Nee, daarvoor komt hij tekort
49%
(3972 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws