Bazoer rekent af met verleden: Ik wil overal een streep onder zetten

Bazoer rekent af met verleden: "Ik wil overal een streep onder zetten"

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 11:59ma 06-07-2020 om 11:59

Riechedly Bazoer is pas 23 jaar, maar heeft al een reeks clubs achter zijn naam staan en wordt vaak getypeerd als 'enfant terrible'. Van dat imago wil de Vitesse-middenvelder af, zo vertelt hij in de Gelderlander.

"Ik wil overal een streep onder zetten", aldus Bazoer, die inmiddels voor Ajax, VfL Wolfsburg, FC Porto, FC Utrecht en Vitesse heeft gespeeld. Bij de Arnhemmers werd hij in oktober 2019, niet voor het eerst in zijn carrière, uit de selectie gezet na een incident op de training.

De tijd van problemen wil Bazoer achter zich laten. De focus ligt nu op presteren voor Vitesse. "Natuurlijk wil ik dit seizoen graag schitteren. Ik ben getergd. Ik heb afgelopen seizoen ook mooie dingen laten zien. Maar ik wil nu meer. Ik heb verder ook mijn dromen en doelen. Ik wil weer terug naar een hoog niveau", aldus Bazoer, die ook een leidende rol binnen Vitesse wil innemen. "Ik wil mijn verantwoordelijkheid ook zeker nemen. Ik loop al lang mee. Ik heb ook al veel profwedstrijden gespeeld. Maar allereerst vecht ik voor mijn plek. Dat is profvoetbal. Eerst moet ik er zelf staan."

Bazoer, die afgelopen seizoen tot 22 wedstrijden voor Vitesse kwam, heeft in Arnhem nog een contract tot medio 2022.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws