FC Emmen heeft nieuws: oude bekende alweer terug na Austria Wien-avontuur

FC Emmen heeft nieuws: oude bekende alweer terug na Austria Wien-avontuur

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 15:27wo 08-07-2020 om 15:27

Laatste update: woensdag 8 juli 2020 om 15:36wo 08-07-2020 om 15:36

Caner Cavlan is terug bij FC Emmen. De in Doetinchem geboren linskback maakte in 2018 het Eredivisie-debuut van FC Emmen mee, vertrok in 2019 naar het Oostenrijkse Austria Wien en keert na één jaar weer terug aan de Oude Meerdijk.

Cavlan heeft voor één seizoen getekend, met een optie voor nog een seizoen, heeft de nummer 12 van het voortijdig afgebroken Eredivisie-seizoen bekendgemaakt. De oud-speler van De Graafschap en sc Heerenveen had een doorlopend contract in Wenen, maar speelde op 15 februari zijn laatste wedstrijd namens de hoofdmacht: FC Emmen doet geen mededelingen over een eventuele transfersom.

Binnenkort mag Cavlan proberen om een vervolg te geven aan zijn sterke 2018/2019-jaargang, waarin hij goed was voor vier Eredivisie-goals en zeven assists namens FC Emmen. "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik een terugkeer bij FC Emmen wel zag zitten. Op De Oude Meerdijk heb ik het enorm naar mijn zin gehad en ik heb contact gehouden met de spelers en andere mensen van de club. En dan is één plus één twee", laat hij weten aan de clubkanalen van FC Emmen.

Met Cavlan heeft Emmen zijn eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. De club zag al wel een handvol spelers vertrekken: Michaël Heylen (Sparta), Jafar Arias (VVV-Venlo), Freddy Quispel (VfB Oldenburg), Wouter Marinus, Henk Bos, Daniel Camara Bos en Tom Hiariej (allen nog niet bekend).

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws