NEC heeft heugelijk nieuws: Proper verlengt 'ondanks interesse Ajax en PSV'

NEC heeft heugelijk nieuws: Proper verlengt 'ondanks interesse Ajax en PSV'

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 19:05wo 08-07-2020 om 19:05

Dirk Proper blijft behouden voor NEC, ondanks de vermeende interesse van onder meer Ajax en PSV. De achttienjarige middenvelder heeft zijn contract in De Goffert verlengd tot medio 2023, zo maken de Nijmegenaren woensdag bekend.

Proper doorliep de hele jeugdopleiding van NEC, waar hij als groot talent te boek staat. "Dirk is een jonge talentvolle speler uit de omgeving van Nijmegen en heeft het afgelopen seizoen zijn debuut gemaakt voor NEC. We zijn er als NEC zijnde heel trots op dat spelers als Dirk ervoor kiezen om zich verder te ontwikkelen bij NEC, ondanks alle interesse in onze talenten. Hierop kunnen we echt verder bouwen", reageert algemeen directeur Wilco van Schaik.

Ook Proper is blij met zijn nieuwe verbintenis. "Het komende seizoen wil ik een vaste waarde zijn en op die manier mezelf blijven ontwikkelen. Ik was hier nog niet uitgeleerd en voel me thuis bij deze club, om die reden wilde ik graag blijven. Ik heb zin in het komende seizoen waarin we hopelijk een nieuwe stap kunnen zetten."

Volgens Voetbal International hengelden Ajax, PSV, Wolverhampton Wanderers en Brentford naar de jeugdinternational. Daarmee stond opnieuw een NEC-talent in de schijnwerpers. Antony Musaba werd al verkocht aan AS Monaco, terwijl ook voor Ole Romeny belangstelling is. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws