VI: Feyenoord wijst miljoenenbod af en wil aanvaller langer aan zich binden

VI: Feyenoord wijst miljoenenbod af en wil aanvaller langer aan zich binden

Gepubliceerd: donderdag 9 juli 2020 om 15:27do 09-07-2020 om 15:27

Feyenoord heeft een miljoenenbod op Crysencio Summerville afgeslagen. De Rotterdamse club wil de jonge vleugelaanvaller niet laten vertrekken uit De Kuip.

Dat meldt Voetbal International. Summerville, die afgelopen seizoen op huurbasis voor ADO Den Haag speelde, staat in de belangstelling van meerdere Europese clubs. Vorig seizoen werd er al een miljoenenbod van Wolverhampton Wanderers afgeslagen, Feyenoord wil Summerville het liefst langer aan zich binden.

Summerville heeft nog een contract tot het einde van het seizoen in Rotterdam, maar de club wil onder geen beding denken aan een vertrek. Het ligt dan ook voor de hand dat Feyenoord Summerville een nieuw contract aan gaat bieden, om te voorkomen dat hij na volgend seizoen gratis de deur uitloopt.

Naast Wolverhampton Wanderers volgen ook Anderlecht, Rangers FC en Red Bull Salzburg de ontwikkeling van Summerville op de voet. De jeugdinternational sluit op 27 juli aan bij de selectie van Dick Advocaat: dan start de ploeg met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws