Goed nieuws voor supporters van FC Volendam: 'Ik ben nog lang niet uitgeleerd'

Goed nieuws voor supporters van FC Volendam: 'Ik ben nog lang niet uitgeleerd'

Gepubliceerd: vrijdag 10 juli 2020 om 21:52vr 10-07-2020 om 21:52

Goed nieuws voor de supporters van FC Volendam: topscorer Martijn Kaars heeft zijn contract met één jaar verlengd. Dat meldt de club.

De 21-jarige Kaars brak vorig seizoen door in het eerste elftal van Volendam. Hij scoorde elf keer in 27 competitieduels en daar wordt hij nu voor beloond. Vrijdag zette Kaars zijn handtekening onder een nieuw contract.

"Ik ben enorm blij dat FC Volendam het vertrouwen in mij uitspreekt door mijn contract te verlengen", zegt Kaars op de clubsite van Volendam. "Volendam is op dit moment de ideale plek om mij te ontwikkelen, ik ben nog lang niet uitgeleerd. Het is enorm zonde dat het afgelopen seizoen niet kon worden afgemaakt. We hadden natuurlijk al een periodetitel op zak en zaten daarnaast ook nog in de race voor directe promotie."

"Desalniettemin denk ik dat, in de wedstrijden die wel gespeeld zijn, ik mijn kwaliteiten heb kunnen laten zien. Ik ben enorm gemotiveerd om de prestaties van afgelopen seizoen te overtreffen. Het is nu aan mij, in samenwerking met de technische staf, om mij zo goed mogelijk te ontwikkelen en belangrijk te zijn voor het team komend seizoen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws