'Manchester United passeert Chelsea en heeft beste papieren voor Chilwell'

'Manchester United passeert Chelsea en heeft beste papieren voor Chilwell'

Gepubliceerd: zaterdag 11 juli 2020 om 12:12za 11-07-2020 om 12:12

Manchester United is Chelsea voorbijgestreefd in de transferstrijd om Ben Chilwell, zo claimt The Sun. De 23-jarige Engelse linksback moet op Old Trafford mede-international Luke Shaw vervangen.

United wil aan een team bouwen dat volgend seizoen mee kan doen om de Premier League-titel. Nu de voorhoede op stoom is geraakt, zoekt manager Ole Gunnar Solskjaer naar de laatste puzzelstukjes. Daarvoor willen The Mancunians na Harry Maguire dus opnieuw met een forse zak geld aankloppen bij Leicester City. Chilwell moet zo'n 67 miljoen euro kosten, schrijft de boulevardkrant.

De pogingen van United zijn een streep door de rekening voor Chelsea, dat tot voor kort de beste papieren had voor Chilwell. The Blues verwachten dan ook Emerson Palmieri voor vijftien miljoen aan Internazionale te verkopen om plaats te maken. Ajax-back Nicolás Tagliafico werd al een paar keer in verband gebracht met de Londenaren als alternatief voor Chilwell.

Volgens The Sun is Chilwell ook in beeld bij Manchester City, maar de club van manager Pep Guardiola is niet zo concreet als de stadgenoot.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat zou jij Chelsea adviseren?

Chilwell
21%
Tagliafico
73%
Iemand anders, namelijk...
6%
(2138 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws