Vormer deelt beelden van poging tot inbraak: 'Bezoek gehad van domme jongens'

Vormer deelt beelden van poging tot inbraak: 'Bezoek gehad van domme jongens'

Gepubliceerd: zondag 12 juli 2020 om 22:57zo 12-07-2020 om 22:57

Laatste update: zondag 12 juli 2020 om 22:58zo 12-07-2020 om 22:58

Ruud Vormer heeft zaterdag ongewenst bezoek gekregen in eigen huis. De aanvoerder van Club Brugge deelt op social media beelden van inbrekers die toegang probeerden te krijgen tot zijn woning.

Zaterdagmiddag omstreeks 15:00 uur kreeg Vormer ongewenst bezoek in zijn huis in België. Bewakingsbeelden tonen hoe twee inbrekers toegang proberen te krijgen tot zijn woning. Daar lijken zij echter niet in te slagen. Via social media deelt Vormer alvast beelden van de inbrekers en de schade die zij hebben berokkend aan één van de deuren van het huis.

Vormer was - uiteraard - niet tevreden met de poging tot inbraak. 'Gisterenmiddag bezoek gekregen van twee domme jongens. Poging tot inbraak', schreef de aanvoerder van Club Brugge op Instagram.

Op het moment van de inbraakpoging was Vormer niet aanwezig. De Nederlander zat op het oefencomplex van Club Brugge om zich voor te bereiden op de oefenwedstrijd tegen KV Mechelen (6-0 winst). Ook vriendin Roos en de kinderen waren niet aanwezig. Zij zitten momenteel in het buitenland om van de zomervakantie te genieten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws