'Staf van Twente compleet: oude bekende verlaat Ajax en keert terug in Enschede'

'Staf van Twente compleet: oude bekende verlaat Ajax en keert terug in Enschede'

Gepubliceerd: maandag 13 juli 2020 om 16:55ma 13-07-2020 om 16:55

FC Twente heeft video-analist Davey de Jonge toegevoegd aan de technische staf. De Zwollenaar was de afgelopen jaren werkzaam in de jeugdopleiding van Ajax, maar keert nu terug op het oude nest en completeert daarmee de nieuwe technische staf van de Tukkers.

Twente was alleen nog op zoek naar een video-analist om het team van nieuwe trainer Ron Jans aan te vullen. De Jonge werkte al eerder samen met Jans bij PEC Zwolle en daarom hebben de Tukkers volgens Tubantia besloten om hem naar Enschede te halen. Voordat De Jonge bij Ajax werd aangesteld was hij immers ook al in de Grolsch Veste actief als video-analist.

Met het aanstellen van De Jonge is de staf van Jans definitief rond. Eerder werden Ivar van Dinteren en Andries Ulderink als assistenten aangesteld. Sander Boschker bleef aan als keeperstrainer. De eerste opgave voor de nieuwe technische staf, samen met technisch directeur Jan Streuer, is een representatieve selectie samenstellen. Tot dusver kwamen linksback Gijs Smal en aanvaller Vaclav Cerny over van respectievelijk FC Volendam en FC Utrecht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws