Go Ahead Eagles heeft aanwinst dan tóch binnen, een dikke tien voor media-afdeling

Go Ahead Eagles heeft aanwinst dan tóch binnen, een dikke tien voor media-afdeling

20-07-2020 21:30
21

Jay Idzes mag zich dan eindelijk speler van Go Ahead Eagles noemen. Twee maanden na zijn presentatie is de transfer echt helemaal rond.

Achter de transfer van Idzes zit een opmerkelijk verhaal. Go Ahead kondigde zijn komst twee maanden geleden al aan, maar moest plots een stap opzij zetten omdat Idzes en zijn zaakwaarnemer het aflopende contract bij FC Eindhoven niet op hadden gezegd. Eindhoven wilde graag door met Idzes en vroeg daarom naar verluidt een transferbedrag.

Het duurde vervolgens lang voor er een akkoord werd bereikt en de transfer leek zelfs niet door te gaan, maar nu is Idzes dan toch echt speler van Go Ahead Eagles. De Keuken Kampioen Divisie-club kondigt zijn komst op ludieke wijze aan. 

Idzes tekent in De Adelaarshorst een contract voor drie seizoenen. "Eigenlijk besef ik nog niet helemaal dat het nu daadwerkelijk rond is", zegt Idzes. "Waarschijnlijk komt dat besef pas écht als ik later deze week in Terwolde op het trainingsveld sta. Neemt uiteraard niet weg dat ik ontzettend blij ben dat alles alsnog rond is gekomen. Elke keer als ik de voorbije maanden op bezoek was bij Go Ahead Eagles, hield ik een goed gevoel over aan de club. Het bevestigde voor mij telkens weer dat ik de juiste keuze had gemaakt om voor Go Ahead Eagles te kiezen."