Dringend verzoek om keeperswissel Chelsea: Dit moeten ze oplossen

Dringend verzoek om keeperswissel Chelsea: "Dit moeten ze oplossen"

Gepubliceerd: donderdag 23 juli 2020 om 14:35do 23-07-2020 om 14:35

Jamie Carragher is geen fan van Chelsea-doelman Kepa Arrizabalaga en adviseert de club dan ook om een andere keeper aan te trekken. Hij schrikt van het aantal tegengoals van Chelsea: 54.

Kepa is de duurste doelman aller tijden, maar zit niet in zijn beste fase. Dat begon aan het begin van dit seizoen, toen de Spanjaard veel fouten maakte en zelfs werd gepasseerd. Manager Frank Lampard gaf hem weer het vertrouwen, maar lijkt nu toch weer te twijfelen. Kepa kreeg woensdag tegen Liverpool maar liefst vijf goals om de oren en de manier waarop zorgt voor vraagtekens bij Carragher.

Chelsea heeft dit seizoen al 54 tegengoals gekregen en dat is meer dan de andere clubs uit het linkerrijtje. Het is zelfs meer dan laagvliegers Crystal Palace en Brighton & Hove Albion. "Chelsea gaat niet vooruit tenzij ze van keeper veranderen", zegt Carragher bij Sky Sports.

"Ze kopen veel aanvallers, maar als je ziet hoeveel tegengoals ze al hebben gekregen, moet je ook naar de keeper kijken, als ik heel eerlijk ben. Dit moeten ze herstellen in de zomer als ze aan willen haken bij Liverpool en Manchester City."

Carragher noemt het 'een groot probleem' voor Chelsea. "Dit moeten ze oplossen. Ja, Werner en Ziyech komen eraan en er wordt gesproken over Kai Havertz, maar dat betekent niets als je achterin niets oplost. Het gaat om de verdedigers en de keeper." 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Eens met Carragher?

Ja
91%
Nee
9%
(750 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws