Update: Ruiter ontbreekt op PSV-training en 'rondt transfer naar Willem II af'

Update: Ruiter ontbreekt op PSV-training en 'rondt transfer naar Willem II af'

Gepubliceerd: donderdag 23 juli 2020 om 23:12do 23-07-2020 om 23:12

Laatste update: maandag 27 juli 2020 om 11:07ma 27-07-2020 om 11:07

Robbin Ruiter staat op het punt om naar Willem II te vertrekken. De Tricolores zijn in onderhandeling met PSV en volgens het Eindhovens Dagblad is een akkoord over de doelman dichtbij.

PSV wil graag enkele tonnen voor de keeper ontvangen en het Eindhovens Dagblad meldt dat Willem II 'bereid is om een bedrag te betalen dat daar in de buurt komt'. De onderhandelingen zouden dan ook in de afrondende fase zitten en een transfer is dichtbij.

Een akkoord lijkt ook aanstaande omdat Ruiter een overstap naar Tilburg wel ziet zitten. Bij PSV is hij niet zeker van een basisplaats, maar in het Koning Willem II Stadion staat de voormalig doelman van Sunderland en FC Utrecht naar alle waarschijnlijkheid in de basis. Dat perspectief trekt Ruiter.

Afgelopen seizoen was een jaargang met pieken en dalen voor Ruiter. De veelbesproken keeperskwestie in Eindhoven leidde ertoe dat hij zowel eerste, tweede als derde doelman is geweest. Uiteindelijk kreeg Lars Unnerstall de voorkeur en werd Jeroen Zoet aan FC Utrecht verhuurd.

Update: De transfer van Robbin Ruiter naar Willem II is bijna rond. De doelman ontbreekt op de training van PSV en is bezig om de overstap naar de Tricolores definitief af te ronden. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Ruiter loopt wel nog rond op De Herdgang en helemaal zeker is de transfer dus nog niet.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws