PSV zet verkoop seizoenskaarten stil: 'Heeft wat ons betreft maximum bereikt'

PSV zet verkoop seizoenskaarten stil: 'Heeft wat ons betreft maximum bereikt'

Gepubliceerd: dinsdag 28 juli 2020 om 10:40di 28-07-2020 om 10:40

PSV heeft de verkoop van de PSV Seizoen Club Cards stopgezet. De Eindhovense club verkocht tot nu toe 26.000 seizoenskaarten en ziet zich vanwege de onzekerheid omtrent het coronavirus genoodzaakt de verkoop te stoppen.

Dat maakt de club via officiële kanalen bekend. "Ik ben ontzettend trots op onze loyale supporters", geeft commercieel directeur Frans Janssen aan. "Dat we ook in deze tijd zoveel Seizoen Club Cards mogen uitgeven, wil iets zeggen over de liefde die zij voor de club voelen. De verkoop van onze seizoenkaarten heeft daarom nu wat ons betreft het maximum bereikt."

Dat heeft alles te maken met het feit dat PSV maar een beperkt aantal mensen in het stadion mag toelaten zolang het coronavirus aanwezig is in Nederland. "We willen onze supporters wel de kans geven enigszins regelmatig een wedstrijd te bezoeken", vervolgt Janssen. "We hebben daarom besloten om de verkoop van PSV Seizoen Club Cards voor nu voorlopig te sluiten. Het maximum is bereikt. Indien op een later moment de regels omtrent COVID-19 versoepelen, kunnen we overwegen de verkoop van PSV Seizoen Club Cards weer te hervatten."

Het is voor PSV nog niet duidelijk hoeveel toeschouwers er uiteindelijk weer toegelaten mogen worden in het Philips Stadion. "We zijn nog druk aan het puzzelen hoe we zoveel mogelijk supporters naar het stadion kunnen krijgen, zonder dat we hierbij tegen de maatregelen van het kabinet ingaan. De veiligheid en gezondheid van onze supporters blijft de hoogste prioriteit", sluit Janssen af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws