Optie tot koop op Hoedt niet gelicht: 'Bedoeling is dat ik nu definitief wegga'

Optie tot koop op Hoedt niet gelicht: 'Bedoeling is dat ik nu definitief wegga'

29-07-2020 08:35 Laatste update: 08:55
62

De huurperiode van Wesley Hoedt bij Royal Antwerp FC zit erop. De Belgen hebben besloten om de optie tot koop van acht miljoen euro bij Southampton niet te lichten. Van een nieuw verblijf in België kan het wel nog komen, want Hoedt mag alsnog vertrekken uit Engeland.

Club Brugge wordt genoemd als volgende bestemming van de linksbenige verdediger, die in Nederland voor AZ speelde. "Ik las geruchten over Club Brugge, maar dat verbaast me", zegt Hoedt tegen Het Nieuwsblad. "Daar heb ik nog niks over gehoord. Ik zie dat dus gewoon als een compliment. Maar gezien de speciale coronasituatie zou ik wel gek zijn om dingen uit te sluiten."

Dat betekent dat ook Antwerp nog kans maakt om de stopper opnieuw in de armen te sluiten. "Ook al speelt er momenteel niks, zelfs een terugkeer naar Antwerp sluit ik niet bij voorbaat uit", maakt de Alkmaarder duidelijk. "Ik ben er gisteren nog geweest, maar dat was om wat spullen op te halen en de jongens succes te wensen. Daar moet je niks uit concluderen."

Hoedt bevestigt dat er concrete interesse is, maar die komt volgens hem momenteel niet uit de Belgische competitie. "Er lopen een aantal dingen, er is interesse genoeg. Meer kan ik er niet over zeggen, want ik blijf afhankelijk van Southampton. De bedoeling is wel dat ik deze keer definitief vertrek."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie