'Ik vind Twente en Heerenveen geen kutclubs, maar hoop wel dat ze degraderen'

'Ik vind Twente en Heerenveen geen kutclubs, maar hoop wel dat ze degraderen'

Gepubliceerd: woensdag 29 juli 2020 om 13:49wo 29-07-2020 om 13:49

Laatste update: woensdag 29 juli 2020 om 13:57wo 29-07-2020 om 13:57

Martin Drent is op zijn zachtst gezegd geen fan van FC Twente en SC Heerenveen. De voormalig aanvaller, die publiekslieveling werd bij FC Groningen, vindt het dan ook jammer dat Ron Jans nu in de Grolsch Veste werkzaam is.

Drent heeft waardering voor de werkwijze van de oefenmeester. "Jammer dat hij eerst naar Heerenveen ging en nu bij FC Twente zit", laat de ex-spits van FC Groningen weten aan Voetbal International. "Dat zijn net de clubs waar wij als Groningen-supporters een hekel aan hebben. We waren geen vrienden, maar we hebben wel gelachen en hij heeft het bij Groningen waanzinnig goed gedaan."

Zelf had de gewezen aanvaller weinig trek om in Heerenveen of Enschede te gaan voetballen. "Ik ben wel gepolst door die clubs, maar ik voetbalde liever niét dan dat ik dáárheen ging!", zegt Drent. "Ik vind Heerenveen en Twente geen kutclubs, maar ik hoop wel elk jaar dat ze degraderen. Toen Twente na die fraude degradeerde, man, dat was een feestdag. Ik weet dat dit hooligan-gedrag is, maar ik meen het wel."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws