'Feyenoord meldde zich en heb altijd naar deze club gewild, maar er was meer'

'Feyenoord meldde zich en heb altijd naar deze club gewild, maar er was meer'

Gepubliceerd: woensdag 29 juli 2020 om 16:15wo 29-07-2020 om 16:15

Laatste update: woensdag 29 juli 2020 om 16:16wo 29-07-2020 om 16:16

Bryan Linssen denkt niet dat hij bij zijn nieuwe club Feyenoord te maken gaat krijgen met 'Kuipvrees'. In zijn tijd bij Heracles droomde de aanvaller er al van om ooit in het shirt van de Rotterdamse club te spelen.

Met zijn stap naar De Kuip begint er voor Linssen een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Bang om te falen in Rotterdam is hij totaal niet. "Ik heb voor mezelf genoeg te bewijzen", begint hij in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Er wordt vaak gezegd dat jongens uit Limburg het niet redden in het westen. Ik ben er persoonlijk niet zo bang voor. Kuipvrees? Ik vermoed dat ik daarvan ook geen last zal krijgen, omdat hoe gekker de supporters doen, hoe meer mij dat motiveert. Des te groter worden de vleugels die ik ervan krijg."

De transfer van Linssen naar Feyenoord kwam zeer moeizaam tot stand, geeft ook de aanvaller zelf toe. "Eric Botteghin zei het laatst goed: als je transfervrij bent, komt er zoveel op je af waarover je toch even wilt nadenken. Feyenoord meldde zich snel en ik heb altijd naar deze club gewild. Maar er was meer. Iedereen weet wel dat er veel belangstelling was voor mij, ook vanuit Dubai. Dan praat je dus over serieus geld. Daarmee zeg ik niet dat ik nu niet genoeg krijg, maar in zulke gevallen gaat het over zakken vol. Ook uit landen zoals Spanje en Italië was er interesse, alleen werd er daar nog gewoon gevoetbald."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wordt Linssen een van de smaakmakers bij Feyenoord volgend seizoen?

(4335 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws