Vlap kritisch: Alles buiten het voetbal vind ik in België slecht geregeld

Vlap kritisch: "Alles buiten het voetbal vind ik in België slecht geregeld"

Gepubliceerd: donderdag 30 juli 2020 om 14:27do 30-07-2020 om 14:27

Laatste update: donderdag 30 juli 2020 om 15:25do 30-07-2020 om 15:25

De Belgische infrastructuur laat te wensen over, zegt Anderlecht-speler Michel Vlap tegen Het Nieuwsblad. Ook vindt hij dat alles buiten het voetbal 'slecht geregeld' is. Vlap heeft er één seizoen opzitten bij Anderlecht.

Het verschil tussen Nederland en België is op het gebied van grondorganisatie enorm, zegt Vlap. "Als je de grens oversteekt, merk je wel meteen het verschil, ja. Het zit hem in de infrastructuur. Hier slaan ze alles uit de grond en zetten ze weer wat nieuws neer."

In Nederland is het allemaal wat beter geregeld, vindt Vlap. "Het is niet heel netjes. Laatst reed ik vanuit Maastricht door Luik en ik vond dat er niet mooi uitzien. De treinen zagen er ook niet uit. Bij de NS in Nederland heb je mooie treinen, hoor."

Vlap heeft het naar z'n zin bij Anderlecht, maar zou wel graag zien dat bepaalde dingen anders worden aangepakt. "Alles buiten het voetbal vind ik in België slecht geregeld. Als mijn vrienden en familie naar uitwedstrijden willen komen, worden ze in het uitvak gezet. Ik vind dat schandalig. Of als ik dan bij Standard dat veld zie, of die kleedkamers waar je één bij één zit, dat zie je in Nederland niet. Ik wil geen zeur zijn, maar bij ons is het beter verzorgd."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Vlap gelijk?

Ja
91%
Nee
9%
(1772 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws