'De eerste geluiden vanaf De Toekomst zijn sensationeel, kan sensatie worden'

'De eerste geluiden vanaf De Toekomst zijn sensationeel, kan sensatie worden'

30-07-2020 15:38 Laatste update: 16:00
108

Twee spelers van Ajax zijn volgens clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf zeer gewild: Donny van de Beek en Nicolas Tagliafico. De belangstelling is echter niet concreet. Verweij vertelt ook over aanwinsten Antony en Mohammed Kudus.

Het gonst al maanden van de geruchten rond Van de Beek en Tagliafico, die nog altijd actief zijn in Amsterdam. "De twee voornaamste kandidaten om te vertrekken zijn Van de Beek en Tagliafico. Eigenlijk zijn het er drie als je Andre Onana meerekent", zegt Verweij in de studio van De Telegraaf.

Clubs pakken nog niet door. "Het hardste wordt getrokken aan Van de Beek en Tagliafico. Ajax is bereid om mee te werken. Er is heel veel belangstelling, maar er wordt niet doorgebeten. Dat is nog even afwachten."

Ajax legde deze zomer Antony vast als vervanger van Hakim Ziyech. "De eerste geluiden vanaf De Toekomst zijn sensationeel. Hij heeft al twee dagen meegetraind met Jong Ajax. Panna's, aka's, passeerbewegingen.. Iedereen kijkt zijn ogen uit. Na twee dagen zijn ze er al zeker van dat het een sensatie kan worden."

"Hij zal wat langer nodig hebben om te overtuigen, maar is ook talentvol", zegt Verweij over Kudus. "Hij wordt niet in dezelfde buitencategorie geschaard als Antony. In de toekomst zien ze wel veel potentie in hem."