Fans VVV staan voor dilemma en moeten kiezen tussen Ajax en Feyenoord

Fans VVV staan voor dilemma en moeten kiezen tussen Ajax en Feyenoord

Gepubliceerd: donderdag 30 juli 2020 om 19:34do 30-07-2020 om 19:34

De seizoenkaarthouders van VVV-Venlo zullen aankomend seizoen niet alle, maar ongeveer de helft van de thuiswedstrijden kunnen bezoeken. De club heeft al 2200 seizoenkaarten verkocht, maar heeft niet voor iedereen plek in De Koel. Fans van VVV staan ook voor een dilemma, want zij moeten kiezen tussen een thuiswedstrijd tegen Ajax of tegen Feyenoord.

Stadion De Koel biedt normaal gesproken plaats aan 8.000 fans, maar omdat er 1,5 meter afstand moet worden gehouden, wordt dat aantal niet gehaald. VVV hoopt de fans 'om de wedstrijd te kunnen ontvangen'.

De wedstrijden tegen Ajax en Feyenoord staan gepland voor de eerste seizoenshelft (zaterdag 24 oktober en zondag 13 december). Iedere seizoenkaarthouder kan naar één wedstrijd en moet binnenkort een voorkeur opgeven bij VVV.

Supporters die naar de wedstrijd willen, maar niet uit één huishouden komen, moeten zich afzonderlijk registreren. Er moet een contactformulier worden ingevuld indien dat wél het geval is. Daarnaast wordt er een gezondheidscheck gedaan. VVV gaat ook werken met timeslots, zodat niet iedereen tegelijk het stadion in- en uitgaat.

Het plaatsen van noodtribunes bleek vanwege financieën te duur voor VVV.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie VVV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws